Gaudeix d’activitats lúdiques com practicar pilates, futbol o art teràpia i aprèn amb el teu equip com superar dificultats i limitacions interactuant i connectant emocionalment amb discapacitats intel·lectuals.

Practica pilates de manera integradora per treballar la consciència del propi cos, tenir un major control dels moviments, millorar la mobilitat de les articulacions, prevenció postural i dolors, augmentar la força i millorar la coordinació i l’elasticitat junt amb discapacitats intel·lectuals.

Posa a proba el teu equip jugant a futbol contra un equip plenament format per jugadors amb discapacitat intel·lectual amb un gran nivell.

Treballa les emocions amb el teu equip a través de l’art teràpia, traslladant a la pintura els sentiments i estats anímics. Descobreix com tindràs sensacions similars que les persones amb discapacitat amb les quals compartireu l’activitat. El resultat final us sorprendrà. A més de donar un somriure i orgull als usuaris de la Fundació que serà molt agradable i satisfactori.

La Fundació Els Joncs és una entitat sense ànim de lucre ubicada a Sarrià de Ter (Girona) que atén i acompanya a persones diagnosticades oficialment amb discapacitat intel·lectual durant tot el seu cicle vital. El seu principal objectiu és potenciar la integració social i laboral per aquestes persones com també millorar la seva qualitat de vida mitjançant un programa individualitzat i personalitzat on es treballen tots els aspectes de la seva vida. La Fundació es fa càrrec dels serveis de l’Escola d’Educació Especial, Centre Ocupacional i Centre Especial de Treball.

Treballa l’empatia, assertivitat, humanitat, diversió i conscienciació, tot en un!

“La discapacitat no et defineix; et defineix com fas front als desafiaments que la discapacitat et presenta.”

– Jim Abbott

Activitats lúdiques integradores
Activitats lúdiques integradores
Activitats lúdiques integradores
Activitats lúdiques integradores
Activitats lúdiques integradores
Localització
Sarrià de Ter (Girona)
Disponibilitat
Durant tot l’any (entre setmana de 9:00 a 13:00h)
Participants i preus

5 - 30 Persones (a partir de 800Eur)

*Els preus inclouen planificació i coordinació de l’activitat, suport al staff i contribució econòmica per la ONG/Fundació col·laboradora, com també contingut fotogràfic de l’activitat per a l’ús de comunicacions (ex. Intern, xarxes socials, pàgina web), i un report de l’activitat. Els preus no inclouen IVA ni Management fee.

*Altres matisos de l’activitat
S’ofereix a part:
Esmorzar
Dinar (amb els usuaris de la Fundació o només l’equip sol)

Reserva ara

Disponibilitat
No disponible / Reservat

Pregunta'ns