Visualitza i entén les causes de les carències emocionals que avui en dia pateix la societat infantil, com mai abans havia ocorregut.

El compromís social, donar-se compte que tota la tribu és la que educa, és l’objectiu de la jornada, a la vegada que els participants aprenen i entenen valors com la responsabilitat, la consciència social, la baixa autoestima, les pors i l’estrès.

A partir d’un mètode desenvolupat de forma única, treballarem competències emocionals, junt a grups de nens i joves d’entre 3 i 14 anys, com per exemple, la consciència emocional, la capacitat de mirar i veure, entendre versus jutjar, el compromís, la responsabilitat, el funcionament de les emocions com les pors i l’autoestima, entre d’altres.

Aprèn sobre la consciencia emocional, una eina que potenciarà la cohesió del teu equip!

“Si parles en positivo, els amics et fan més cas que quan parles en negatiu.”

– Claudia, 9 anys

La Tribu Educa
La Tribu Educa
La Tribu Educa
Localització
A Barcelona i Madrid
Disponibilitat
Durant tot l’any (entre setmana)
Participants i preus

8 - 12 Persones (a partir de 1.375Eur)

*Els preus inclouen planificació i coordinació de l’activitat, suport al staff i contribució econòmica per la ONG/Fundació col·laboradora, com també contingut fotogràfic de l’activitat per a l’ús de comunicacions (ex. Intern, xarxes socials, pàgina web), i un report de l’activitat. Els preus no inclouen IVA ni Management fee.

Reserva ara

Disponibilitat
No disponible / Reservat

Pregunta'ns