Durant el taller formareu equip amb persones sense sostre per aconseguir un objectiu comú: construir mobles amb materials reutilitzats.

Una persona no acaba en al carrer d’un dia a l’altre. La seva situació es va deteriorant amb el temps i implica moltes causes; algunes depenen de la persona i altres estan relacionades amb la societat en la que vivim.

Aquesta activitat emocionant permetrà al teu equip conèixer una problemàtica local i mundial creixent, treballar la sensibilització, l’apoderament i millora de les habilitats comunicatives, tan del teu equip com de les persones que coneixereu, i finalment utilitzant la vostra creativitat i treball en equip construireu mobles utilitzant materials reutilitzats.

A l’Estat espanyol no es disposa de les dades exactes que permetin establir la quantitat de persones sense llar però les entitats socials que treballen amb aquestes persones calculen que la xifra oscil·la entre les 30.000 i les 40.000 persones. A Barcelona hi ha unes 3.600 persones sense llar.

¡Treballa en equip i reconstrueix vides!

“Por un món on siguem socialment iguals, humanament diferents i totalment lliures.”

– Rosa Luxemburg

Remunta vides
Remunta vides
Remunta vides
Localització
Barcelona
Disponibilitat
Durant tot l’any (entre setmana i dissabtes al matí)
Participants i preus

5 - 12 Persones (a partir de 1.200Eur)

*Els preus inclouen planificació i coordinació de l’activitat, suport al staff i contribució econòmica per la ONG/Fundació col·laboradora, com també contingut fotogràfic de l’activitat per a l’ús de comunicacions (ex. Intern, xarxes socials, pàgina web), i un report de l’activitat. Els preus no inclouen IVA ni Management fee.

Reserva ara

Disponibilitat
No disponible / Reservat

Pregunta'ns