Desafia els teus límits i descobreix un dels esports més complerts: el surf. Surfeja al costat de persones a les que la seva discapacitat no els ha impedit seguir gaudint de la seva passió.

Poques coses són tan inspiradores com conèixer a aquells que ja han desafiat els seus límits: En aquesta activitat coneixeràs les increïbles histories de persones que, tot i la seva discapacitat, segueixen apostat per l’activitat física i ho han en un entorn tan meravellós com és el mar.

I és que, de fet, l’esport i l’activitat física són impescdindibles per el correcte funcionament del nostre organisme, i impacten directament en la nostra autoestima, capacitat de relació amb les altres, i en definitiva, la nostra felicitat.

En el cas de les persones amb discapacitat l’esport juga un paper important en el seu procés de rehabilitació.

Desafia els teus límits, Surfeja i descobreix com es pot arribar més lluny del que mai haguessis imaginat.

“He viscut sentiments i emocions que de forma natural no sorgeixen.”

– Un participant de l’activitat

Surf sense límits
Surf sense límits
Surf sense límits
Localització
Qualsevol localitat de la costa espanyola (Consultat disponibilitat)
Disponibilitat
Durant tot l’any (entre setmana i caps de setmana)
Participants i preus

6 - 20 Persones (a partir de 2.880Eur)

*Els preus inclouen planificació i coordinació de l’activitat, suport al staff i contribució econòmica per la ONG/Fundació col·laboradora, com també contingut fotogràfic de l’activitat per a l’ús de comunicacions (ex. Intern, xarxes socials, pàgina web), i un report de l’activitat. Els preus no inclouen IVA ni Management fee.

Reserva ara

Disponibilitat
No disponible / Reservat

Pregunta'ns