Junt amb l’ajuda de l’entorn natural i aprofitant la potència de les activitats vivencials.

La intel·ligència emocional, és a dir, l’autocontrol, la comunicació positiva, el lideratge inspirador, la cohesió, el treball en equip, la gestió del conflicte, la resiliència, la por, l’autoestima o la confiança són algunes de les competències més desitjades avui en dia en les empreses doncs aporten un valor afegit difícil de copiar i que els distingeixi de la competència.

Per entrenar-les de manera efectiva i en alt rendiment oferim aquesta activitat formativa Outdoor, d’un impacte molt potent. En plena naturalesa, amb cavalls de doma natural i activitats d’aventura. Una jornada que es convertirà en un accelerador de les competències emocionals, aquelles que tots desitgen per els seus equips. Es treballa amb una mètode únic, el qual els resultats s’han demostrat científicament pel GROP de la Universitat de Barcelona.

Utilitzem una fórmula modular perquè cada empresa pugui escollir a la carta les habilitats socials i personals que desitgin entrenar i formar. El Circuit Outdookr està dissenyat per la transformació d’actituds de persones i equips des de l’emoció, amb rigor i un servei molt cuidat, amb l’objectiu final de millorar el potencial empresarial.

“To effectively communicate, we must realize that we are all different in the way we perceive the world and use this understanding as a guide to our communication with others.”

– Tony Robbins

El valor afegit de les emocions
El valor afegit de les emocions
El valor afegit de les emocions
Localització
Barcelona i Madrid
Disponibilitat
Durant tot l’any (entre setmana)
Participants i preus

8 - 12 Persones (a partir de 2.087,5Eur)

*Els preus inclouen planificació i coordinació de l’activitat, suport al staff i contribució econòmica per la ONG/Fundació col·laboradora, com també contingut fotogràfic de l’activitat per a l’ús de comunicacions (ex. Intern, xarxes socials, pàgina web), i un report de l’activitat. Els preus no inclouen IVA ni Management fee.

Reserva ara

Disponibilitat
No disponible / Reservat

Pregunta'ns